Στα πλαίσια των Social Inclusion Days, διοργανώνουμε στις 23/4 στις 15:00 στο ΚΕ.ΔΕ.Α ένα συνέδριο ενημέρωσης σχετικά με την κινητικότητα ατόμων με αναπηρία μέσω του προγράμματος Εrasmus+. Οι Social Inclusion Days είναι δράσεις οι οποίες διοργανώνονται από το ESN πανευρωπαϊκά με σκοπό την ενσωμάτωση δύο project του ESN, του SocialErasmus και του ExchangeAbility.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι ευκαιρίες κινητικότητας για σπουδές και πρακτική στο εξωτερικό γενικά, τόσο για φοιτητές τυπικής μάθησης όσο και για φοιτητές με αναπηρία. Ομιλητές θα είναι αντιπρόσωποι από τα τρία Γραφεία Εράσμους της Θεσσαλονίκης, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης, οι οποίοι θα παρουσιάσουν και θα εξηγήσουν την απαραίτητη διαδικασία για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα, καθώς και αντιπρόσωποι εθελοντές από το ESN(Erasmus Student Network),τον Σύλλογο των Erasmus Φοιτητών.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το ESN Thessaloniki, που απαρτίζεται από τους τρεις συλλόγους των αντίστοιχων Πανεπιστημίων: ESN AUTH, ESN ATEITH, ESN UOM 

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε εκεί.

Date: 
23/04/2018 - 15:00
Place: 
ΚΕ.Δ.Ε.Α. Α.Π.Θ.
Address: 
Greece
  • Everyone is invited.